Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjokksiktelse i Danmark: Mann sperret inne, tisset på og truet til å spise avføring

To menn er varetektsfengslet i fire uker i en grov voldssak. Begge menn nekter straffskyld.

FENGSLET: To menn i 50-åra er varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov vold. Begge de to nektet straffskyld under søndagens rettsmøte ved Retten i Holstebro. Foto: Google Maps
FENGSLET: To menn i 50-åra er varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov vold. Begge de to nektet straffskyld under søndagens rettsmøte ved Retten i Holstebro. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn ble søndag ettermiddag varetektsfengslet, siktet for å ha utsatt en 59 år gammel mann for grov vold og trusler.

Ifølge dansk TV 2 skal en mann ha blitt holdt sperret inne av de to på en adresse i Viborg. Der skal han ha blitt utsatt for vold og trusler, blitt avkledd og urinert på, ifølge siktelsen.

De to siktede, som er 51 og 55 år gamle, skal videre ha tvunget mannen til å spise toalettpapir med avføring på, ifølge det danske nyhetsbyrået Ritzau.

59-åringen skal også ha blitt slått gjentatte ganger, både med knyttnever, en fastnøkkel og et kosteskaft.

De to mennene er blant annet siktet for vold, frihetsberøvelse og trusler, men nekter begge straffskyld. De er også siktet for utpressing, etter at de skal ha forsøkt å kreve 20 000 danske kroner fra an fjerde mann i forbindelse med mishandlingen av 59-åringen, ifølge nyhetsbyrået.

Begge ble søndag varetektsfengslet i fire uker.

Rettsmøtet ble holdt bak lukkede dører av hensyn til sakens videre etterforskning, skriver Ritzau. Derfor ønsker heller ikke påtaleleder Ulrik Panduro å kommentere hva som kom fram i rettsmøtet. Ei heller relasjonen mellom de tre involverte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!