Sjokktap for Vålerenga

Da serieleder Vålerenga møtte bånnlaget Lørenskog den tredje oktober i år, vant de med knusende 16- 2. I går tapte de sensasjonelt 3-6 for samme lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det pinlige VIF-tapet er den største bomben i norsk hockey på flere år. VIF-trener Roy Johansen er sjokkert over den elendige innsatsen laget viste. Spesielt i første periode, som Lørenskog vant hele 3- 0.

Sendt hjem

- Hadde gutta vist samme elendige innsatsen på trening som de gjorde i første periode, så hadde jeg sendt dem rett hjem, sier en sint og skuffet Roy Johansen til Dagbladet.

- Hva sa du til spillerne etter kampen?

- Ingenting. Hver enkelt spiller får tenke gjennom hva de gjorde galt. Spillerne var ikke forberedt på kampen i det hele tatt, samtidig som Lørenskog beviste at vilje og innsats er like viktig som talent.

Johansen berømmer samtidig sine overmenn.

- Vi var dårlige, men samtidig vil jeg gi honnør til Lørenskog, som spilte veldig bra. Keeperen deres, Jarle Steinseth, var dessuten fenomenalt god, sier Johansen.

Europeisk sovepute

Vålerenga har vist at de nærmer seg de beste lagene i Europa, med til tider svært godt spill i Europaligaen.

- Jeg tror det har vært en sovepute for spillerne, men det går ikke an å gå til en hockeykamp og tro at man kan spasere seg til seier.

- Ærlig talt, er det ikke litt flaut å tape for Lørenskog?

- Nei, Rosenborg tapte jo for Odd, gjorde de ikke det? Jeg tror det er en myte at det er så stor forskjell på lagene i hockeyserien.