Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjokolade full av maur

Vidar Seland fra Oslo fikk en ubehagelig overraskelse da han åpnet Krokanrullen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Webdesigner Vidar Seland fra Oslo skulle jobbe overtid i dag. For bedre å stå rustet mot lavt blodsukker ut i de sene kveldstimer, kjøpte han en Freia Krokanrull. Men da han i god tro åpnet papiret, oppdaget han at det var flere som hadde forsynt seg av godsakene.

Sjokoladen var full av små sorte maur. Maurene hadde satt til livs store mengder sjokolade og laget små ganger gjennom alle bitene.

- En guffen opplevelse. Riktignok er insekter proppfulle av proteiner, men jeg hadde hadde ikke kjøpt sjokoladen for at den skulle være et næringsrikt måltid, sier Vidar til Dagbladet.no.

Han sier lysten på noe søtt forsvant etter denne uventede konkurransen i matfatet.

Sjokoladen ble kjøpt på 7-Eleven i Drammensveien. Krokanrull lages av Kraft Foods, og informasjonsdirektør Lise Bergan i Kraft sier at hun ikke har hørt om noe liknende.

- Mauren har kommet inn i sjokoladen etter at den forlot fabrikken. Men vi er interessert i å sikre kvaliteten i hvert ledd fra oss og fram til forbruker, sier Bergan, som ber Seland sende sjokoladen tilbake for nærmere analyse.

<B>MM-MAUR!</B> Ubudne gjester i matfatet...