- Sjokolade gir sex-lyst

...frister produsenten

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Montesuma drakk 50 koper sjokolade før han gikk inn til haremet sitt, fortalte markedssjefen i godterigiganten Nidar, og lanserte en ny, mørk og sexy sjokolade. Hvis den virker seksuelt opphissende, så er det helt tilsiktet.

En fersk undersøkelse fra MMI viser at 60 prosent av alle nordmenn forbinder sjokolade med lidenskap. Og 80 prosent av alle menn forbinder lidenskap med sex. Altså, sjokolade og sex.

I Storbritannia ble nylig flere tusen kvinner bedt om å fortelle hva de ikke kunne klare seg uten. Jobben, kjæresten eller sjokoladen. Et klart flertall svarte at de godt kunne klare seg uten både mann og jobb, men prøvde noen å ta sjololaden fra dem...

Langt ut på 1800-tallet ville det engelske borgerskapet forby at arbeiderklassen spiste sjokolade. Det ville føre til for mye usedelighet. De var overbevist om at sjokolade virket seksuelt opphissende og slike følelser ville overklassen ha for seg sjøl. Ludvig XVs elskerinne ga sjokolade til sin kongelige sengepartner, og ikke bare til ham, men til alle sine elskere.

Derfor var det ikke så helt å jordet at Nidar valgte sexy Bar Boca og et fyrrig tangopar da de skulle lansere sin nye sjokolade i dag. Men det spørs om ikke enkelte hadde fått litt for mye sjokolade...

(Dagbladet.no)

FOR MYE: Ikke Møllers tran, men sjokolade! Tangoparet ga seg dansen i vold, etter en overdose mørk sjokolade. Det ble hot stuff.
SVINGER:Tango på små flater.