Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjokoladetyveri i Tyskland. Flere tonn Nutella stjålet:

Sjokoladetyver stakk av med 20 tonn Kinderegg og Nutella i Tyskland

Tyvene stjal sjokolade til en verdi av rundt 660 000 norske kroner.

SJOKOLADETYVERI: 20 tonn Nutella og annen sjokolade er sjålet i Tyskland. Nå jakter politiet etter sjokoladetyvene. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SJOKOLADETYVERI: 20 tonn Nutella og annen sjokolade er sjålet i Tyskland. Nå jakter politiet etter sjokoladetyvene. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En trailer full av sjokolade ble stjålet fra byen Neustadt i Tyskland i helga.

Det rundt 20 tonn tunge lasset med Kinderegg, Nutella og annen sjokolade ble stjålet mellom lørdag kveld og søndag morgen. Det skriver politiet i området Marburg-Biedenkopf i en pressemelding.

- Meld til politiet umiddelbart

I traileren som ble stjålet var det sjokolade til en verdi av 70 000 euro (rundt 660 000 norske kroner).

- Alle som tilbys store mengder sjokolade via ukonvensjonelle kanaler bør rapportere det til politiet umiddelbart, skriver politiet.

Hvorvidt tyveriet var planlagt kriminalitet, er foreløpig ukjent. Politiet etterforsker om sjokoladetyveriet er tilknyttet et annet tyveri av en tom trailer i nabobyen Weimar.

30 tonn juice på sjålet

Utenom dette etterforskes det et lignende tilfelle i en annen tysk by.

I Wittenburg jakter politiet en stjålet trailer som inneholder 30 tonn med juice. Denne hendelsen skal ha skjedd lørdag morgen.

Dette er ikke første gangen sjokoladetyver har stukket av med store mengder Nutella. I 2013 ble fem tonn Nutella stjålet fra den tyske byen Niederaula.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!