Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju år gammelt svensk skiltmysterium løst

- Jeg skal ta hevn, det kommer. Jeg har mine planer, sier Anders (37).

VAR EN SPØK: - Gutta hadde hengt opp masse skilter over hele Gnesta. Det syntes det var morsomt, sier Anders Vernersson nå. Foto: SVT
VAR EN SPØK: - Gutta hadde hengt opp masse skilter over hele Gnesta. Det syntes det var morsomt, sier Anders Vernersson nå. Foto: SVT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå og da hender det at spøkefugler klarer å plante historier i mediene.

Og noen ganger dukker det opp tilsynelatende mystiske historier, som viser seg å ikke ha en sååå mystisk bakgrunn.

Nå har SVTs «Landets rundt» løst et av mysteriene de selv har lansert, etter at en slik spøk via omveier fant veien til deres sendeflater.

For sju år siden fikk det populære pogrammet innsendt et bilde fra Gnesta, sør for Stockholm, med det enkle budskapet: «Anders jag är med barn!! Ta ditt ansvar!»

SVT omtaler skiltet som legendarisk når de nå avslører at skiltet kun var ment som en spøk i forbindelse med 30-årslaget til Anders Vernersson.

- Gutta hadde hengt opp masse skilter over hele Gnesta. Det syntes det var morsomt, sier han til SVT, og forteller at han lo godt da han så det.

Til Expressen sier den nå 37 år gamle mannen at kameratene først nektet for at de sto bak, og at de hadde det moro med å se på reaksjonen hans da han så det.

- Men så kom det fram at det var de som sto bak, sier han til avisa.

Han sier han sju år senere fortsatt har planer om en hevn.

- Jeg skal ta hevn, det kommer. Jeg har mine planer, sier han til Expressen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart