Sju-åring reddet søsteren fra kidnapping

Fem år gamle Charlotte Jaunsen ble reddet av sin sju år gamle bror Tony da hun torsdag ble forsøkt kidnappet av to tidligere psykiatriske pasienter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Charlotte og broren var på vei hjem fra skolen da det skjedde: I det de passerte Studentsenteret på Nygårdshøyden i Bergen tok en mann i 40-årene tak i skulderen til den lille jenta. Sammen med en kvinne i 30-årene dro han den Charlotte med seg. Hun gråt og protesterte, men til ingen nytte, skriver Bergensavisen.

Gråt og skrek

De to fremmede ga Tony beskjed om å gå tilbake til skolen. De sa at foreldrene ventet på ham der, og at de skulle følge søsteren hjem. Men Tony godtok ikke forklaringen, og fulgte etter uten å slippe søsteren av syne. Charlotte kjempet imot av alle krefter.

- De dro meg langs bakken. Jeg gråt og skrek, men mannen ville ikke slippe meg, forteller hun.

Charlotte ble ikke sluppet fri før to kvinner spurte mannen hva han gjorde med Charlotte. Han svarte at han var faren hennes, men da sprang Tony fram og ropte at han løy.

Kvinnene skjønte at noe var galt, men mannen ville ikke slippe taket før de to tok tak i fem-åringen.

Pågrepet

Etter det mislykkede kidnappingsforsøket la paret på sprang mot Puddefjordsbroen. Kort tid etter ble de to, som politiet mener er tidligere psykiatriske pasienter, pågrepet av politiet og siktet for forsøk på frihetsberøvelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer