Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju arrestert etter knivoppgjør i Stavanger

- Tror det dreier seg om et gjengoppgjør.

ALVORLIG SKADET: To unge menn er skadet, én av dem alvorlig, etter å ha blitt knivstukket ved Shell-stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndags kveld. 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
ALVORLIG SKADET: To unge menn er skadet, én av dem alvorlig, etter å ha blitt knivstukket ved Shell-stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndags kveld. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har brakt inn sju personer til avhør etter knivstikkingen ved en Shell-stasjon i Stavanger sentrum søndag kveld. To personer ble skadd i det politiet tror var et gjengoppgjør.

Begge de to skadde ble brakt til Stavanger universitetssjukehus. Sykehuset opplyser at en mann født i 1990 er alvorlig skadd. Hans tilstand betegnes som stabil. Den andre skadde er en mann født i 1996. Han er bare lettere skadd, opplyser sykehuset.

Sju pågrepet Operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt opplyser til NTB natt til mandag at sju personer ble pågrepet på stedet og må tilbringe natten i arresten.

- Det er ennå uklart hva som var motivet for knivstikkingen, men vi heller mot at det dreier seg om et gjengoppgjør, sier Andersen. Han sier at det må videre undersøkelser og avhør til før det blir utformet en siktelse.

Undersøker video Det var i 19-tiden søndag at politiet fikk melding om knivstikking ved en Shell-stasjon i Løkkeveien, som ligger i sentrum av Stavanger. Alle de involverte beskrives som yngre menn. Bensinstasjonen og et område rundt ble sperret av.

- Vi har håp om at det er gode bilder fra videoovervåking, sa operasjonsleder Tor Helge Stavik i Rogaland politidistrikt til NTB søndag kveld.

I 21-tiden søndag kveld måtte politiet i Stavanger rykke ut igjen til nok en knivstikking. Denne gang på Tjensvoll. En mann og en kvinne ble funnet knivskadd. I denne saken er en mann pågrepet og siktet. Hendelsen har ikke sammenheng med knivstikkingen ved Shell-stasjonen, opplyser politiet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media