Sju branntilløp på seks steder i Oslo

Brannvesenet og politiet i Oslo hadde en urolig vakt i natt. I en to-timers periode fra klokka 00.30 ble det meldt om i alt sju branntilløp på seks steder i Oslos østlige bydeler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet og siktet i forbindelse med noen av branntilløpene.

Den første meldingen kom klokka 00.30. Da dreide det seg om brann i en postkasse i Ensjøveien 8. Omtrent samtidig ble det meldt at det ulmet i et ringeklokkepanel i et nabohus.

Kvarteret etter ble det meldt om branntilløp i to søppelcontainere i Biskop Jens Nilssønsgate. Klokka 01.09 var det så ild i søppel ved Jordal.

Mann innbrakt

Omtrent samtidig innbrakte politiet en mann som de mente kunne ha opplysninger om forholdene. Han skulle etter planen avhøres i dag formiddag.

Men klokka 01.44 - bare ni minutter etter at mannen var registrert innbrakt ved politikammeret i Oslo - kom det en ny melding, denne gangen fra Kampen skole hvor det brant i en container.

20 minutter etter var det utrykning til Fina-stasjonen i krysset Ensjøveien-Strømsveien hvor det også brant i en søppelcontainer.

Siste melding om brann i Oslo i natt kom klokka 02.24. Også her var det snakk om brann i en søppelcontainer, denne gangen på Vålerenga skole.

NTB