I FLAMMER: Et privatfly har krasjet ved Hanscom Field i den amerikanske delstaten Massachusetts. Dette bildet viser flyet i flammer. Foto: Kevin Johnson
I FLAMMER: Et privatfly har krasjet ved Hanscom Field i den amerikanske delstaten Massachusetts. Dette bildet viser flyet i flammer. Foto: Kevin JohnsonVis mer

Sju døde etter flykrasj i Massachusetts

Usikkert hva som forårsaket ulykka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et privatfly med sju personer om bord kjørte i dag av rullebanen på en flyplass øst i den amerikanske delstaten Massachusetts. skadeomfanget var først ukjent, men det er nå bekreftet at alle de sju om bord mistet livet.

- Det var ingen overlevende. Våre tanker går nå til personene om bord og deres pårørte, sier talsperson Matthew Brelis til NBC.

Flyet var på vei fra Hanscom Field i Bedford til Atlantic City. Myndighetene har ikke villet si noe om årsaken til ulykken. Ulykkesstedet befinner seg omtrent 20 km nordvest for Boston.

Det amerikanske luftfartstilsynet FAA bekrefter at et Gulfstream IV skal ha begynt å brenne da det kjørte av rullebanen under avgang.

Identiteten til de omkomne er foreløpig ikke offentliggjort.

- Huset ristet Beboere i området sier til The Boston Globe at de så en ildkule og at de følte eksplosjonen ristet husene deres.

Jeff Patterson sier han så en ildkule 20 meter oppe i lufta.

- Jeg hørte et stort smell og trodde med en gang at noen forsøkte å bryte seg inn i huset fordi det ristet sånn, sier Pattersens 14 år gamle sønn Jared.

- Jeg trodde at det var noen som banket på døra og prøvde å komme seg inn, sier han.

Flyplassen er nå stengt. Etterforskere undersøker nå stedet.