Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju drept i helikopterkrasj

Alle om bord omkom da to britiske Sea King-helikoptere kolliderte over Persiabukta i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er blitt informert om at alle de sju mannskapsmedlemmene er døde, sa den britiske talsmannen kaptein Al Lockwood i as-Saliyah-leiren i Qatar lørdag morgen.

Helikoptrene krasjet over internasjonalt farvann i Persiabukta, opplyser den britiske sentralkommandoen i Qatar. En redningsaksjon ble satt i gang for å finne de sju.

- Hendelsen var ikke et resultat av fiendtlige aksjoner. Flere detaljer vil bli frigitt så raskt som mulig etter at pårørende er varslet, sier talskvinnen.

Sea King er en type redningshelikopter som også det norske forsvaret har flere av.

Fredag morgen omkom åtte britiske og fire amerikanske soldater da et amerikansk transporthelikopter av typen CH-46 Sea Knight styrtet under et oppdrag i Kuwait.

(NTB)

KRÆSJET: To Sea King helikoptre kolliderte over Gulfen i natt. Syv ble drept.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling