Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju drept i høysikkerhetsfengsel i USA

Slåsskamp mellom fanger pågikk i åtte timer.

DREPT I FENGSEL: Sju personer ble drept og 17 skadd etter en slåsskamp i et høysikkerhetsfengselet Lee Correctional Institution i South Carolina, i USA. Foto: AP Photo/Sean Rayford
DREPT I FENGSEL: Sju personer ble drept og 17 skadd etter en slåsskamp i et høysikkerhetsfengselet Lee Correctional Institution i South Carolina, i USA. Foto: AP Photo/Sean Rayford Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Sju personer ble drept og 17 skadd etter en slåsskamp i høysikkerhetsfengselet Lee Correctional Institution i South Carolina, i USA.

Politiet bekrefter hendelsen på Twitter.

Slagsmålet varte i flere timer, opplyser Jeff Taillon, en talsmann for fengselet.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal slagsmålet ha vært mellom de innsatte i fengselet.

Fanger fra tre ulike avdelinger skal ha vært involvert i bråket.

Det er ikke kjent hva som var årsaken til bråket.

Taillon sier også at ingen fengselsbetjenter ble skadet i kampene, som brøt ut like etter klokka 19 søndag kveld lokal tid. Først ved 3-tiden på natta hadde politifolk fått situasjonen under kontroll, skriver Washington Post.

Fengselet har om lag 1 500 innsatte, hvorav mange er dømt til lange fengselsstraffer for grove voldsforbrytelser. Under en slåsskamp i 2015 ble to fengselsbetjenter knivstukket. I februar ble en fange drept av en annen, skriver NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!