Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju drept i skyteepisode på Puerto Rico

Væpnede menn åpnet ild i en bar.

SYV DREPT: Væpnede menn åpnet ild i en bar på Puerto Rico søndag kveld. Syv mennesker mistet livet. (Photo/Ricardo Arduengo)
SYV DREPT: Væpnede menn åpnet ild i en bar på Puerto Rico søndag kveld. Syv mennesker mistet livet. (Photo/Ricardo Arduengo) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Minst sju mennesker ble drept og 20 skadd da væpnede menn åpnet ild i en bar på Puerto Rico i helgen.


Ifølge politiet er det uoverensstemmelser i forbindelse med narkotikatrafikk som ligger bak episoden.

Minst to menn begynte sent søndag kveld å skyte idet de kom inn i baren i Toa Baja, like utenfor San Juan. Flere av dem som satt ved baren, returnerte ilden, og skytingen fortsatte utenfor.

Politiet vet lite om identiteten til dem som var involvert, siden svært få mennesker er villig til å samarbeide med etterforskningen.

Rundt 30 prosent av narkotikaen som når fram til USA, kommer gjennom det karibiske området. Puerto Rico er et populært transittpunkt siden det ikke er tollkontroll mellom territoriet og USA.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling