Sju kvinner funnet døde i USA - politiet utelukker ikke flere ofre

43 år gammel mann pågrepet.

SYV FUNNET DØD:  Politisjefen i hammon, John Doughty, under en pressekonferanse i dag. Syv kvinner er funnet døde, og politiet utelukker ikke at det kan være flere ofre. FOTO: NTB SCANPIX
SYV FUNNET DØD: Politisjefen i hammon, John Doughty, under en pressekonferanse i dag. Syv kvinner er funnet døde, og politiet utelukker ikke at det kan være flere ofre. FOTO: NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Likene av i alt sju kvinner er blitt funnet i området ved byen Gary i Indiana i løpet av helgen.

En 43 år gamle mannen som er pågrepet. Han er tidligere dømt for seksualforbrytelser, opplyser politisjef i byen Hammond, John Doughty, ifølge CNN. Dette er forbrytelser som spenner seg over 20 år tilbake i tid.

Mannen er imidlertid kun siktet for ett av drapene så langt. Han har innrømmet befatning med drapet på en 19 år gammel kvinne, og mistenkes for tilknytning til en rekke andre drap i den amerikanske delstaten Indiana.

Siktelsen gjelder drapet på en 19-årigen som ble funnet død i Hammond fredag, etter at mannen hadde bestilt en prostituert gjennom en nettside og avtalt et møte på et motell i byen.

- Han har innrømmet å ha vært involvert i Hammond-hendelsen, sier politisjefen.

Kan finne flere ofre Mannen har deretter bidratt til at politiet har funnet ytterligere seks døde kvinner. Lørdag fant politiet tre lik i tre forlatte bygninger i byen, og søndag ble ytterligere tre lik funnet, ifølge politisjefen.

Tre av kvinnene er så langt identifisert, blant dem den drepte 19-åringen. De andre ofrene i alderen mellom 28 og 36 år, og ble funnet innenfor et fem kilometers område. Kun en av dem var rapportert savnet fra før.

Politisjef Doughty utelukker ikke at flere ofre vil bli funnet under den pågående etterforskningen.

(NTB)