Sju lik funnet i turistparadis

I byen Aquismón ble sju døde kropper funnet med en skremmende «hilsen».

MEXICO: Flyfoto over San Luis Postí i Huasteca, hvor sju døde menn ble funnet med skummel beskjed. Foto: Cristopher Toro/NTB
MEXICO: Flyfoto over San Luis Postí i Huasteca, hvor sju døde menn ble funnet med skummel beskjed. Foto: Cristopher Toro/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seint torsdag kveld 9. juli ble sju døde menn funnet langs en vei i den populære turistbyen Aquismón i San Luis Potosí i Huasteca-regionen, Mexico.

Kroppene var forslåtte og fulle av blåmerker. Ifølge meksikanske myndigheter antas det at mennene ble drept et annet sted, og deretter dumpet i turistområdet, skriver The Washington Post.

På de døde kroppene var det skriblet ned illevarslende beskjeder:

«Dette er det som skjedde med meg for å jobbe med Gulfen», skal det ha stått på samtlige lik.

Kartellrivalisering

Gulf-kartellet, hvis egentlig navn er Cártel del Golfo, er et meksikansk kriminelt narkokartell med base i Matamoros i nordøstlige Mexico.

Kartellet opererer hovedsakelig langs grensa til USA, men har også tilhørighet i byene Reynosa og Nuevo Laredo i delstaten Tamaulipas.

Beskjeden på likene var signert «Valles Operation OB», noe som antyder at det er en rivaliserende kriminell organisasjon som står bak drapene, skriver The Independent.

Huasteca-regionen, hvor de døde kroppene ble funnet, har lenge vært et populært reisemål for turister, med sine mange fossefall og krystallklare elver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer