Sju millioner for én natt

BERLIN (Dagbladet): En million dollar - eller sju millioner kroner - for én natt med dansk (s)exstjerne? Ifølge fransk sladderpresse kunne Brigitte «Ramboline» Nielsen innkassere en formue etter 12 timer med en saudiarabisk oljesjeik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den fra naturens så vel som fra plastiskkirurgenes hånd velutstyrte dansken henges denne uka ut som luksushore i ukebladet Voici. Bakgrunnen er fransk politis opprulling av en bande som sto bak en omfattende ring med callgirls. Da politiet fikk fatt i den libanesiske «sjefformidleren», prøvde denne å slå av en handel. Hvis han fikk gå fri, ville han avsløre navn på kundene. Etterforskerne slo ikke til, men det franske ukebladet ville gjerne vite hvem som befant seg på lista over kjøpere og selgere.

Uanstendig forslag

Og nå har han lagt kortene på bordet. Han påstår å ha fått et oppdrag fra en saudiarabisk prins og oljesjeik som hadde sett filmen «Uanstendig forslag» med Robert Redford og Demi Moore i hovedrollene. En styrtrik forretningsmann kjøper i filmen en helaften med en kvinne - alt inkludert - for nettopp en million dollar. Ideen skal ha fascinert sjeiken så voldsomt at han også ville prøve. Pamela Anderson og Geena Lee Nolin fra «Baywatch» sto øverst på ønskelista, men de takket høyt og tydelig nei. Det gjorde derimot ikke Brigitte Nielsen (34). Hun skal ha latt seg fly fra Los Angeles til Cannes. Reiseutgifter, hotellværelse, mat, drikke og sikkerhetsvakter ble selvsagt regnet som ekstrautgifter. Etter 12 timer ble hun sendt hjem av en fornøyd prins, som betalte kontant og skattefritt.

Forbannet Brigitte

Saken har fått Brigitte Nielsen til å fly i flint:

- Dette er et absurd angrep på min person. Jeg er rystet, såret og sint. Mine advokater i Los Angeles er allerede i gang med å forberede en stor erstatningssak mot Voici. Selvsagt er påstandene uriktige, sier hun til dansk TV3.

Hun fikk med seg 50 millioner kroner da hun ble skilt fra Sylvester Stallone i 1987, etter knappe to års ekteskap. Nå bor hun i Sveits med ektemannen Raoul Meyer og de tre yngste barna. Et stadig økende brystmål har ikke ført med seg de ønskede filmrollene.