Sju mistet livet i nyttårstrafikken

Tre personer omkom i en kraftig kollisjon i Alta torsdag kveld. Dermed har sju mennesker mistet livet i trafikken rundt inngangen til det nye året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed har sju mennesker mistet livet i trafikken rundt inngangen til det nye året.

Politiet fikk melding om ulykken på Aronnesveien i Alta ved 18.30-tiden torsdag.

Glatt på stedet

- Tre personer er bekreftet omkommet. Årsaken til ulykken er foreløpig uviss, men det var svært glatt på stedet, forteller konstituert politimester Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

De omkomne er en 44 år gammel kvinne, en 18 år gammel kvinne og en mann på 24 år. De tre omkomne satt i samme bil.

IfÃlge Altapostens nettutgave kan det se ut som en personbil har fått sleng og skrenset sidelengs inn i fronten på en pickup.

Sju omkomne

Med ulykken i Alta har trafikken rundt nyttår krevd sju menneskeliv.

I Nord-Trøndelag omkom to personer i en trafikkulykke på riksvei 705 ved Elvran da en personbil frontkolliderte med en varebil på formiddagen onsdag. De omkomne, en kvinne på 19 år og en mann på 18 år, satt i personbilen. Seks personer i varebilen pådro seg lettere skader.

I Møre og Romsdal mistet en 19-årig mann livet da en personbil og en lastebil kolliderte på E39 like ved Molde lufthavn Årø onsdag ettermiddag. Lastebilføreren ble sendt til sykehus, men pådro seg ikke alvorlige skader.

Onsdag kveld mistet en 22-årig mann livet i en utforkjøring med et vogntog på riksvei 78 i Vefsn kommune i Nordland. (©NTB)