Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju nye fjernet fra lista

«Sender en liten hilsen fra toppen av en kokosnøttpalme,» skriver Mads (28) i en e-post.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Da Nye Kripos la ut justerte lister klokka 10 i dag, ble sju personer fjernet fra listene. Dermed er det 81 nordmenn som er savnet etter flodbølgen i Sørøst-Asia.

Fortsatt er det 16 nordmenn som er offisielt bekreftet omkommet.

Her finner du lista over de savnede personene, og de 204 personene som er tatt ut av lista.

Politiet understreker at lista fortsatt ikke er endelig, og ber personer som har informasjon om de savnede om å ta kontakt med sitt lokale politi på 02800.

Sendte livstegn

En av de som ble fjernet fra savnetlista i morges, sendte Dagbladet en e-post noen minutter før den oppdaterte lista ble offentliggjort:

«Sender en liten hilsen fra toppen av en kokosnøttpalme. Dere kan gjerne stryke meg fra listen over savnede... Koselig å høre at dere savner meg, men jeg tror dere er sterke nok til å klare denne vinteren uten meg :)»

28-åringen befinner seg for tida i Vest-India, og ble derfor ikke direkte berørt av flodbølgen.

81 SAVNET:  Flere strender i Thailand har nå åpnet for turister igjen. Fremdeles er 81 nordmenn savnet. I tillegg er 16 norske funnet døde. Foto: SCANPIX
81 SAVNET: Flere strender i Thailand har nå åpnet for turister igjen. Fremdeles er 81 nordmenn savnet. I tillegg er 16 norske funnet døde. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg var redd

En annen persone som ble tatt ut av lista var Odd Frågåt (48). Han dro til Thailand i midten av november, men planen var at han etter hvert skulle videre på sykkeltur i Kina.

Siden familien ikke hadde hørt noe fra ham etter tsunamien i Thailand, besluttet de derfor å melde ham savnet i slutten av forrige uke. Moren Janny Frågåt hadde likevel stor tro på at han var i live. Nå er hun lettet over at han ikke lenger er savnet.

Mamma Janny Frågåt hadde ved 10.30-tida fremdeles ikke hørt noe fra ham eller politiet, og vet ikke hvorfor han er fjernet fra lista.

- Da får vi håpe han er i god behold på sykkeltur i Kina. Han kan ikke språket og det er ikke sikkert han har fått med seg alvoret i Sørøst-Asia, sier hun til Dagbladet.no.

Selv om hun håpet han var i live, har de siste dagene vært tunge.

- Jeg begynte jo å bli redd da politiet meldte ham savnet.

Nå håper hun at sønnen skal ta kontakt, slik at de får snakket sammen.

Mannen fjernet - kona fortsatt på lista

Thongstad Lolanka (44) fra Karmøy var i Thailand sammen med ektemannen Rikard Høvring. I går var begge savnet, mens Høvring i dag ble fjernet fra savnetlista.

I går skrev Haugesunds Avis at begge to var i live på Pattaya.

Her kan du sjekke Dagbladet.nos oppdaterte liste som også inneholder informasjon om personene som er savnet og linker til intervjuer med de som er tatt bort fra lista.

<B>LISTER PÅ VEGGEN: Munken leter igjennom bildene av savnede i Phuket i Thailand.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media