Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju personer hardt skadd i frontkollisjon

Til sammen åtte personer er sendt til Haukeland sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åtte personer er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon sør for Stanghelle på E16 i Hordaland. Sju av disse er hardt skadd.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 17.02.

I alt sju personer ble skadd i ulykken. To av disse er kritisk skadd og fløyet med luftambulanse til sykehus. Ulykken har skjedd sør for tunnelen ved Stanghelle.

Det var en norsk og tsjekkiskregistrert bil som kolliderte. I den norske bilen satt det tre personer, i den tsjekkiske satt det fem personer. Alle åtte er fraktet til sykehus.

Sju av de skadde, seks kvinner og en mann, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus. Sykehuset opplyser at de sju er i alderen 22 til 39 år, og er hardt skadd.

— To biler har kollidert front mot front, opplyser operasjonsleder Preben Wallestad ved Hordaland politidistrikt til NTB.

Et øyenvitne forteller til Bergens Tidende at ulykken ser ut som en forbikjøring. Vitnet var en av de første som kom til stedet og har hjulpet nødetatene med arbeidet der.

Hun så ikke selve ulykken, men forteller at det var tre personer i den ene bilen og fire i den andre. Vitnet forteller at det ligger vrakdeler spredd på ulykkesstedet.

— Det er stappfullt med brannbiler og ambulanser. Alle utenom en er hardt skadd, og luftambulansen kommer nå på retur, forteller hun til avisen.

Veien var stengt etter ulykken, men ble åpnet for trafikk i begge retninger ved 19.30-tiden.

(NTB)

Hele Norges coronakart