Sju personer pågrepet etter skyting på Vestli

Utelukker ikke at det er samme gruppe som i går stakk av etter masseslagsmål i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du i området? Har du tips eller informasjon i saken? Kontakt oss på 24 00 00 00, 2400@dagbladet.no eller send SMS/MMS til 2400.

(Dagbladet): Sju personer er pågrepet etter at det ble meldt om skudd ved Vestli i Oslo onsdag kveld.

- Vi fikk melding fra flere forskjellige vitner i området som hørte skarpe smell som de oppfattet som skudd fra et våpen. Skuddene ble hørt i nærheten av en skole i området, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Flere bevæpna patruljer rykket ut.

- Vi har funnet tomhylser som stammer fra skarpe skudd i området, men har ikke påtruffet noen skadde personer. Det er gjort søk i et stort område, sier Gudbrandsen.

Saken oppdateres.

- Vi påtraff sju personer som vi etterhvert fant grunn til å pågripe. Dette fordi vi mistenker at de vet mer enn de gir uttrykk for. Personene var ikke samlet da politiet kom over dem, sier han.

Politiet vil foreløpig ikke si mer om de sju pågrepne enn at de er unge menn i 20-åra.

I går kveld søkte politiet etter mellom 10-15 personer i samme område, etter et masseslagsmål der en mann i 20-åra ble sendt til sykehus.

- Tror politiet disse to hendelsene kan ha noen sammenheng?

- Vi kan ikke utelukke det, vi undersøker alle hendelser og om de kan ha en relasjon. De som er pågrepet er pågrepet for dagens hendelse, sier han.

«Bevæpnet politi er på Stovner/Vestli etter meldinger om smell, som ble oppfattet som skudd. Vi søker i området. Ikke meldt om noen skadde», skrev politiet på Twitter i 17-tida.

Dagbladet kommer med mer.