Sju personer skadd i frontkollisjon i Bærum

En person ble alvorlig skadd og seks andre fikk lettere skader i en kollisjon mellom tre biler på E16 mellom Brenna og Rustad i Bærum kommune lørdag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde da en Ford Granada kom over i feil kjørefelt og frontkolliderte med en Nissan varebil som var i ferd med å kjøre forbi en Audi i høyre fil. Også Audien ble involvert i kollisjonen.

Bilene hadde en fart på om lag 80 kilometer i timen. Alle de sju skadde ble brakt til sykehus.

Utrolig

- Det er helt utrolig at dette gikk så bra som det gjorde. Da vi kom til stedet og så bilene, var vi sikre på at det var en dødsulykke, sier politiførstebetjent Paul Bergan ved Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Politiet fant en 28 år gammel mann fra Tyskland fastklemt i varebilen. Han ble skåret løs og brakt til Ullevål sykehus. Ifølge sykehuset har han pådratt seg alvorlige, men ikke livstruende, skader i hode og bryst. Tilstanden er stabil.

Hans 25 år gamle kone som ble brakt til Sentralsykehuset i Akershus, slapp fra ulykken med lettere skader.

To ankelbrudd

I en av de andre bilene satt en familie på fire, to voksne og to barn. Tre av dem ble brakt til Bærum sykehus. En 16 år gammel jente, og en 40 år gammel mann skal begge opereres for ankelbrudd, mens en 15 år gammel jente slapp fra det med overfladiske

skader.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer