Sju politikere klare for hyttereality på TV 2

Innspillingen starter i neste uke.

 NY VALGKAMPSERIE:  I forbindelse med stortingsvalget til høsten vil TV 2 neste uke samle blant andre Heikki Holmås (Sv), Per Sandberg (Frp) og Sandra Borch (Sp) til en ny hytterealityserie. Alle foto: Scanpix
NY VALGKAMPSERIE: I forbindelse med stortingsvalget til høsten vil TV 2 neste uke samle blant andre Heikki Holmås (Sv), Per Sandberg (Frp) og Sandra Borch (Sp) til en ny hytterealityserie. Alle foto: ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Innspillingen til den nye realityserien starter allerede neste uke, skriver Dagens Næringsliv.

Sammen med fire andre politikere skal utviklingsminister Heikki Holmås, Frp-nestleder Per Sandberg og Sandra Borch fra Senterpartiet samles på en hytte uten strøm og vann i Østfold. Der skal politikerne diskutere politikk.

Hemmelighetsfulle Serien er en del av TV 2s valgkampsendinger.

De andre deltakerne i serien er Eirin Sund (Ap), Sveinung Rotevatn (V), Dagrun Eriksen (KrF) og Linda Hofstad Helleland (H).

Så langt er TV 2 hemmelighetsfulle om detaljene i serien, og bekrefter bare til avisa at innspillingen finner sted mandag til onsdag neste uke.

Kanalen har hatt suksess med å samle kjendiser til serier tidligere, blant annet i det populære musikkprogrammet «Hver gang vi møtes».

Vil nå unge velgere Ingen av deltakerne kommenterer saken overfor Dagens Næringsliv, men SVs partisekretær, Silje Schei Tveitdal, forteller at partiet har vurdert dette som «en lur ting å gjøre» for å nå ut til unge velgere.

På spørsmål om dette er politiker-utgaven av «Hver gang vi møtes», svarer hun slik:

- Er det noe galt med det? Og hvis vi kan få like gode seertall, blir det jo en suksess. Dessuten er det en bra gjeng. Jeg tror disse navnene kan representere de store forskjellene i norsk politikk.