Sju prosent av en- prosenterne i arresten

Da var festen til Bandidos allerede jagd fra Fredrikstad.

 SENDT VIDERE:  Seint lørdag kveld var sju av deltakerne på Bandidos-festen snedt videre til politiarresten. Foto: Daniel D. Laabak/tipser.no.
SENDT VIDERE: Seint lørdag kveld var sju av deltakerne på Bandidos-festen snedt videre til politiarresten. Foto: Daniel D. Laabak/tipser.no.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På kort varsel overtok Oslo-politiet som «vertskap» med utvidet visitasjonsrett for et europeisk treff i motorsykkelklubben Bandidos lørdag kveld.

En-prosenterne hadde egentlig invitert til seinsommerfest i Fredrikstad, men der sa Østfold politidistrikt nei til festligheter.

Da ble den nye festarenaen Oslo-lokalene til Bandidos i Arnljot Gellines vei 35 i Lodalen.

Pr klokka 23 var sju av de om lag 100 festdeltakerne pågrepet av politiet og fraktet til ny Oslo-adresse - politiarresten på Grønland.

-Rolig - Det har gått rolig for seg, og vi blir der til festen er over. Tre er pågrepet for besittelse av narkotika, og de fire andre har vedtak mot seg om utvsning fra Norge, opplyser operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Han har ikke full oversikt over hvor alle tilreisende kommer fra, men politiet har registrert festdeltakere fra Italia, Tyskland, Sverige og Danmark.

Stoppet på fly og ferje I tillegg til de sju som er pågrepet i kveld, har politi og tollvesenet stoppet og returnert festdeltakere med narkotika på flyplassen på Rygge og på ferjekaia i Larvik.

Politiets innsatsleder på kveldens fest, Erling Olstad, opplyser at de fire pågrepne med forbud mot å være på norsk jord, kommer fra Sverige med voldsdommer.

 MED UTVIDET INVITASJONSRETT:  - Politiet blir på Bandidos-festen til den er slutt, sier politiets operasjonsleder. Foto: Daniel D. Laabak/tipser.no.
MED UTVIDET INVITASJONSRETT: - Politiet blir på Bandidos-festen til den er slutt, sier politiets operasjonsleder. Foto: Daniel D. Laabak/tipser.no. Vis mer