Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju skadde da lysanlegg ramlet ned under julekonsert i finsk ishall

Sju skadde under julekonsert i finsk ishall med plass til 4000

Ventilasjonsutstyr og lysanlegg skal ha ramlet ned.

SKADD UNDER ISHALL-KONSERT: Sju personer ble skadd da blant annet et ventilasjonsrør falt ned under en konsert i Vasa Arena ishall i Vasa, Finland. Foto: Rune Käld / Lehtikuva / NTB scanpix
SKADD UNDER ISHALL-KONSERT: Sju personer ble skadd da blant annet et ventilasjonsrør falt ned under en konsert i Vasa Arena ishall i Vasa, Finland. Foto: Rune Käld / Lehtikuva / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde under konserten «Raskasta joulua» i ishallen i Vasa, som rommer 4000 personer. Konserten skal ha vært utsolgt.

Ventilasjonsutstyr og lysanlegg skal ha ramlet ned, melder Vasabladet. Sju personer er lett skadet.

Det skal ha blitt brukt fyrverkeri under showet, melder den finske avisa.

Ventilasjonsrøret som falt ned skal være 3-4 meter langt. Det skal ha landet i folkehavet.

- Det er ennå uklart hva som fikk røret til å ramle ned. De sju personene er tatt til Vasa sentralsykehus for undersøkelser, sier brannsjef Ari Rinta-Jaskari til Vasabladet.

Jari Anturanniemi var vitne til hendelsen.

- Vi hadde våre plasser på tribunen og kunne se det hele. Røret som kom farende gjennom lufta, et ventilasjonsrør med diameter på 1,2 meter, knakk på midten og falt rett ned mot publikum. Jeg jobber selv i bransjen og vet at dette ikke er lette saker. Røret veier om lag 100 kilo, sier Jari Anturanniemi, som var på konserten sammen med sin sønn, ifølge NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!