Sju små i magen

DES MOINES (NTB-Reuters): De amerikanske sjulingene som ble født for en uke siden, debuterte natt til onsdag på amerikansk fjernsyn. Samtidig ble nok et av de sju barna koplet fra den mekaniske respiratoren, og dermed er det to av dem som nå puster på egen hånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Programmet «Dateline NBC» viste videoopptak av de sju små barna, som lå urolig i sengene sine med slanger og elektroniske måleinstrumenter festet til kroppen. Opptaket viste også hvordan faren Kenny McCaughey fortalte andre medlemmer av familien at barna var født.

  - Det var forferdelig, jeg følte meg døden nær, sa mamma Bobbi om den 29. uken av sitt svangerskap. Da hadde hun vært sengeliggende siden niende uke, og barna ble født etter 30 uker. Legene valgte å bruke keisersnitt framfor en vanlig forløsning.

«Vettskremt»

- Jeg var vettskremt. Jeg ante ikke hva som skulle skje, fortalte Bobbi McCaughey. Men følelsen endret seg da hun hørte det første av barna skrike. - Jeg gråt lenger enn hun gjorde, og etterpå sa jeg til dem at jeg var glad i dem, sa hun i fjernsynsintervjuet.

  Bobbi og Kenny McCaughey traff hverandre for sju år siden på en såkalt «blind date» - det vil si at ingen av dem hadde truffet hverandre før de avtalte å gå ut sammen. Fra før av har de en to år gammel datter, som ble unnfanget etter at paret hadde tatt medisiner for å styrke fruktbarheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer