Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sju tenåringer mistet livet i snøskred i Canada

Sju tenåringer mistet livet i et snøskred ved Revelstoke i Rocky Mountains i Canada i helgen, bare to uker etter en lignende ulykke i samme område.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks gutter og en jente fra den videregående skolen i Calgary ble tatt av lørdagens skred i et populært skiområde i Glacier National Park i provinsen British Columbia. De andre ti i gruppa overlevde, men en av dem brakk en ankel.

Redningsmannskapene var på plass allerede 40 minutter etter at skredet gikk, og innen én time og 40 minutter var alle ofrene funnet.

20. januar mistet fire canadiere og tre amerikanere livet i et skred ved Durrand Glacier, 30 kilometer øst for stedet der helgens ulykke skjedde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling