Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjuåring døde etter håndballmål-ulykke

Fikk et håndballmål over seg i Nannestadhallen.

DØDE AV SKADENE: En sju år gammel gutt døde av skadene han pådro seg da han i går fikk et håndballmål over seg i Nannestadhallen. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
DØDE AV SKADENE: En sju år gammel gutt døde av skadene han pådro seg da han i går fikk et håndballmål over seg i Nannestadhallen. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den sju år gamle gutten som fikk et håndballmål over seg i Nannestadhallen i Akershus onsdag, døde av skadene, opplyser politiet.

Dagbladet snakket med lensmann i Nannestad og Gjerdrum, Bjørn Hoff, i 12-tida i dag - før det ble klart at gutten var død.

Politiet startet etterforsking i går kveld, opplyste han.

- I dag har vi taktisk etterforskning. Det er definert som en ulykke, men vi ønsker å avklare hvorfor målet datt ned. Hvorfor han fikk det over seg.

Gutten var på fotballtrening i hallen da ulykken skjedde. Politiet ble varslet om ulykken klokken 17.43. Ved 18.45-tida ble gutten fløyet til Ullevål sykehus.

Politiet opplyser at de har gode observasjoner av hendelsen fra de voksne som var til stede i hallen da ulykken skjedde.

Dagbladet kommer tilbake med mer.