Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Canada:

Sjuåring drept: - Sjokk

En mann er siktet for drap etter at han angivelig drepte sju år gamle Bella Rose Desrosiers foran moren.

DREPT: Bella Rose Desropsiers var kjent i nabolaget for boden hvor hun solgte saft til inntekt for et lokalt barnesykehus hvert år. Hun ble bare sju år gammel. Foto: GoFundMe / Privat
DREPT: Bella Rose Desropsiers var kjent i nabolaget for boden hvor hun solgte saft til inntekt for et lokalt barnesykehus hvert år. Hun ble bare sju år gammel. Foto: GoFundMe / Privat Vis mer

Mandag ble sju år gamle Bella Rose Desrosiers stukket og drept i sitt hjem i den kanadiske byen Edmonton. Det forteller hennes mor, Melissa Desrosiers, til kanadiske CBC.

Til nyhetsstedet forteller moren at en venn av henne opplevde en personlig krise mandag. I et forsøk på å hjelpe mannen, inviterte hun ham hjem til seg og og sine to døtre, forteller hun. Planen var å ta med vennen til et sykehus i nær framtid.

Desrosiers hadde nettopp sagt god natt til den eldste datteren, da mannen angivelig styrtet inn på rommet med en saks. Moren forteller at datteren ble stukket og drept foran øynene hennes.

NEKTET: USAs president under besøket på Ford-fabrikken i Ypsilanti i Michigan torsdag. VIDEO: AP. Vis mer

Siktet for drap

Da politiet ankom, fant de datteren med livstruende skader. En mann ble pågrepet. Onsdag ble han siktet for drap, ifølge CBC.

Foto: Privat / GoFundMe
Foto: Privat / GoFundMe Vis mer

- Det rapporteres at mannen knivstakk barnet foran moren. Hun forsøkte å gripe inn, og igangsatte livredning fram til ambulansen ankom. Jenta ble erklært død på stedet, uttalte politiet onsdag.

Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet på stedet uten hindringer, sier politiet.

Mannens nyoppstartede bedrift hadde nylig blitt stengt som følge av coronapandemien. Onsdag meldte Global News at han befant seg i politiets varetekt.

Han er ikke tidligere straffedømt. Det er uklart hvordan han stiller seg til siktelsen.

IKKE SYK: Trump tok seg tid til å forklare hvor frisk han var, da han møtte pressen før avreise til Michigan. Video: AP Vis mer

Samlet inn penger

Dette er andre gangen på kort tid Melissa Desrosiers rammes av tragedie. I juli i fjor gikk datterens far bort, ifølge CBC.

- Jeg ber dere om å fokusere på å minnes den vakre, lille jenta som datteren min var, og fortsatt er. Som faren sin, hadde hun et stort og snilt hjerte, som genuint satte pris på livet, sier hun i en uttalelse gjengitt av kanadiske Global News.

Datteren beskrives som musikkinteressert, og var kjent i nabolaget for saftboden hvor hun samlet inn penger til barnesykehuset Stollery Children's Hospital, fiølge morens uttalelse.

- Hun nynnet alltid, og sang på sine egne, sjelfulle sangtekster rundt i huset, sa mroen.

Overfor CBC beskriver en nabo hendelsen som «hjerteskjærende».

- Jeg verken så eller hørte noe som helst. Ingen personer som ikke skulle vært der. Ingen biler som ikke hørte til i nabolaget. Det var et fullstendig sjokk da vi så alle bilene som plutselig samlet seg utenfor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!