Canada:

Sjuåring drept: - Sjokk

En mann er siktet for drap etter at han angivelig drepte sju år gamle Bella Rose Desrosiers foran moren.

DREPT: Bella Rose Desropsiers var kjent i nabolaget for boden hvor hun solgte saft til inntekt for et lokalt barnesykehus hvert år. Hun ble bare sju år gammel. Foto: GoFundMe / Privat
DREPT: Bella Rose Desropsiers var kjent i nabolaget for boden hvor hun solgte saft til inntekt for et lokalt barnesykehus hvert år. Hun ble bare sju år gammel. Foto: GoFundMe / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble sju år gamle Bella Rose Desrosiers stukket og drept i sitt hjem i den kanadiske byen Edmonton. Det forteller hennes mor, Melissa Desrosiers, til kanadiske CBC.

Til nyhetsstedet forteller moren at en venn av henne opplevde en personlig krise mandag. I et forsøk på å hjelpe mannen, inviterte hun ham hjem til seg og og sine to døtre, forteller hun. Planen var å ta med vennen til et sykehus i nær framtid.

Desrosiers hadde nettopp sagt god natt til den eldste datteren, da mannen angivelig styrtet inn på rommet med en saks. Moren forteller at datteren ble stukket og drept foran øynene hennes.

Siktet for drap

Da politiet ankom, fant de datteren med livstruende skader. En mann ble pågrepet. Onsdag ble han siktet for drap, ifølge CBC.

- Det rapporteres at mannen knivstakk barnet foran moren. Hun forsøkte å gripe inn, og igangsatte livredning fram til ambulansen ankom. Jenta ble erklært død på stedet, uttalte politiet onsdag.

Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet på stedet uten hindringer, sier politiet.

Mannens nyoppstartede bedrift hadde nylig blitt stengt som følge av coronapandemien. Onsdag meldte Global News at han befant seg i politiets varetekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer