Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjuåring hadde 18 poser heroin i ranselen

Delte ut stoff til skolekamerater i Pittsburgh.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Narkotikapolitiet i Pittsburgh i USA har tatt affære etter at en lærer fant poser med heroin i sekken til en sju år gammel elev ved Quentin Roosevelt Elementary School i Carrick, melder CBS.

Narkotikaen skal ha blitt oppdaget da eleven kuttet seg i fingeren med et barberblad. Da læreren gjorde noen undersøkelser, ble det oppdaget 18 poser med heroin i sekken og i skapet hans.

Politiet i Pittsburgh tok i går ettermiddag med seg en narkotikahund til skolen for å lete etter mer heroin på skolen, uten resultat.

Kilder i politiet opplyser om at gutten skal ha sagt at han fant stoffet på farens soverom. Politiet gjennomsøkte guttens hjem, men fant ikke spor av narkotiske stoffer. Gutten skal også ha sagt at han har gitt heroin til tre av sine skolekamerater.

Det er uklart om han overleverte heroinen på skolebussen, på skolens område eller begge deler.

De hvite pakkene bar navnet «Magic Ticket» og hadde bilde av en kanin som kommer ut av en hatt.

Talskvinne for de offentlige skolene i Pittsburgh, Ebony Pugh, sier tre foreldre har kontaktet skoledistriktet etter at barna deres har kommet hjem med narkotika.

I dag vil skoledistriktet sende informasjonsbrev om hendelsen til samtlige foreldre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media