Sjuåring matet krokodille med øgler

Brøt seg inn i bur i dyrehage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En sju år gammel gutt har brutt seg inn i et zoo i Australia og matet dyrehagens krokodille. Maten var øgler som den fremmelige unge mannen stjal fra burene og slo i hjel.

Gutten holdt på i en halvtime før han ble oppdaget av dyrevoktere i den zoologiske hagen i Alice Springs i de midtre delene av Australia, fortalte dyrehagens sjef Rex Neindorf fredag.

Opptak fra et overvåkingskamera viste at sjuåringen ikke fortrakk en mine under matingen.

- Han så ut som om han spilte et dataspill, sa Neindorf.

- Vi er skrekkslagne over at noen kan finne på noe slikt, og det er ekstra trist at det var et så lite barn som gjorde dette, tilføyde zoosjefen ifølge nyhetsbyrået AP.

Gutten, som ikke er navngitt, drepte 13 dyr til en samlet verdi av 7000 australske dollar eller vel 32.500 kroner, før han ble stanset. Ingen av dyrene var sjeldne, men noen av dem vil likevel bli vanskelige å erstatte raskt.

Dyrehagen i Alice Springs vurderer derfor å saksøke guttens foreldre, som de mener må ta ansvaret. Gutten har for øvrig ord på seg for å være en ekkel liten fyr, sa en amper Rex Neindorf fredag.

(NTB-AP)

KROKOMAT: Sjuåringen slo noen av øglene ihjel med en stein før han kastet det over veggent til krokodillene, som overvåkningbildene viser. Foto: Scanpix/AP
KROKOMAT: Sjuåringen slo noen av øglene ihjel med en stein før han kastet det over veggent til krokodillene, som overvåkningbildene viser. Foto: Scanpix/AP Vis mer
Sjuåring matet krokodille med øgler
FORELDRE FÅR SVI? Dyrehagene vurderer å sende regningen til guttens foreldre.