Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sjuåring og faren reddet opp av Nidelva

Kantret i isvannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Både faren og hans sju år gamle sønn slapp med skrekken da båten de kjørte kantret ved utløpet av Nidelva i Trondheim lørdag ettermiddag.


- Vi fikk melding om at en gutt og en mann hadde havnet i elva. De ble hentet opp av vannet og brakt til legevakt for sjekk, men heldigvis gikk det bra, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken i 13-tiden. Kantringen skjedde ved Norsk Ståls område ved munningen av Nidelva. De to om bord ble plukket opp av vannet av personer som var ute i en annen båt, skriver Adressa.no.

Ifølge politiet forteller vitner at den 15 fot store båten hadde kjørt på bølgene fra en annen båt som kjørte foran, da ulykken skjedde.

- Vi fikk inn melding om vitner som hadde sagt at båten hadde kjørt og hoppet på bølgene fra en båt som kjørte foran. Nå er vi bare glade for at vi har berget liv, så får vi la saken synke før vi vurderer om vi skal se nærmere på hendelsen, sier Berglund. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media