Fjellhamar-skytinga

Sjubarnsmor skutt - alle frikjent

De fire tiltalte for grove trusler etter skyting gjennom stuevindu mot familie fra vintermørket utenfor, er frikjent av Nedre Romerike tingrett.

BLOD: Den 41 år gamle sjubarnsmoren, som ble skutt tre ganger av en ukjent gjerningsmann, fikk førstehjelp i gangen der skyteepisoden skjedde. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En sjubarnsmor og hennes sønn ble skutt og truffet av flere kuler da ukjente gjerningsmenn avfyrte flere skudd gjennom et stuevindu fra mørket utenfor. Hendelsen skjedde i boligfelt på Fjellhamar på Lørenskog 4. april i 2018.

Sjubarnsmoren har selv sagt til Dagbladet at hun mener seg utsatt for et drapsforsøk.

Skuffet

Hendelsen ble etterforsket som drapsforsøk, men sjokket ble stort for familien da de fire personene ble tiltalt for grove trusler der strafferammen er tre år.

- Dette kan vi ikke godta. Vi har venta i to år på at gjerningspersonene skal straffes for å ha forsøkt å drepe oss. Det er bare tilfeldig at ingen døde, sa kvinnen som ble skutt tre ganger, til Dagbladet, før rettssaken.

Nå er de fire personene frikjent for trussel-tiltalen.

Åse Schei var bistandsadvokat for sjubarnsmoren som ble skutt to ganger i låret og truffet av en kule i fingeren.

- Min klient er veldig skuffa og syntes dette er en stor belastning. Hun. håper at politiet vil anke, sier Åse Schei.

- Hun mener denne dommen er et signal om at hvis man ikke forklarer seg, så lykkes man i å komme unna med kriminelle handlinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer