Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skadd i demonstrasjon utenfor Irans ambassade

Tre gutter barket sammen.

LETTERE SKADD:
En person fikk en mindre skade på armen, da han ble riftet med en knivlignende gjenstand under demonstrasjoner utenfor den iranske ambassaden i Oslo mandag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LETTERE SKADD: En person fikk en mindre skade på armen, da han ble riftet med en knivlignende gjenstand under demonstrasjoner utenfor den iranske ambassaden i Oslo mandag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En gutt ble rispet med en spiss gjenstand da tre gutter barket sammen under en demonstrasjon ved Irans ambassade i Oslo mandag kveld.

Gutten ble bare lettere skadd. To andre gutter ble pågrepet av politiet, opplyser politiets innsatsleder til Aftenposten.no.

Demonstrasjonen samlet mellom 60 og 70 personer, og skal ellers ha gått fredelig for seg. Demonstrasjonen var en reaksjon på resultatet av presidentvalget i Iran.

ROLIG:
Det gikk forholdsvis fredlig for seg da flere grupperinger demonstrerte mot den iranske ambassaden i Oslo mandag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
ROLIG: Det gikk forholdsvis fredlig for seg da flere grupperinger demonstrerte mot den iranske ambassaden i Oslo mandag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(NTB)


RISPET: Dette er knivgjenstanden som skal ha blitt brukt. 
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
RISPET: Dette er knivgjenstanden som skal ha blitt brukt. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!