Skadd i eksplosiv brann i MC-verksted

E6 og jernbanen måtte stenges i Levanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 En mann ble lettere skadd og E6 og jernbanen ble stengt på grunn av eksplosjonsfare etter at det brøt ut brann i et MC-verksted på Mule i Levanger i Nord-Trøndelag torsdag kveld.

Verkstedet ble totalskadd i brannen, som politiet beskriver som eksplosiv.

- Gassflasker eksploderer, og det smeller veldig høyt. Vi hører det i bakgrunnen når folk ringer for å melde fra, sier operasjonsleder Morten Evensen i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

En 41-årig mann ble behandlet for lettere røykskader på Levanger sykehus, og deler av E6 og jernbanelinjen forbi Mule nord for Levanger måtte sperres av på grunn av eksplosjonsfaren.

Politiet fikk melding om brannen klokken 20.52. Snaut tre timer senere var brannen slukket og veien og jernbanelinjen ble åpnet for trafikk ved 23.30-tiden.

Verkstedlokalet ligger i bygningen til den gamle kalkmølla på stedet. Politiet kjenner ikke årsaken til brannen. (NTB).

 EKSPLOSIVT:  Gassflasker eksploderte i MC-verkstedet i Levanger. En 41 år gammel mann ble skadd, og både jernbanen og E6 måtte stenges. 2400-foto: JØRGEN HJELMSØY
EKSPLOSIVT: Gassflasker eksploderte i MC-verkstedet i Levanger. En 41 år gammel mann ble skadd, og både jernbanen og E6 måtte stenges. 2400-foto: JØRGEN HJELMSØY Vis mer