Skadd mann dukket opp på legevakta etter mulig kidnapping i Oslo

Politiet har lagt lokk på saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Vet du noe om kidnappingssaken? Send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Oslopolitiet vil i kveld ikke si noe om etterforskningen etter det øyenvitner oppfattet som en brutal bortføring på Grønland i Oslo i morges.

- Vi jobber med saken og må holde kortene tett til brystet, sier vaktleder Kjell Pedersen ved Kriminalvakta til Dagbladet.

Dramaet startet i 07.15-tida, da tilfeldig forbipasserende så en mann bli utsatt for vold og dyttet ned i bagasjerommet på en svart Mercedes ved krysset Heimdalsgata / Motzfeldsgate. - Jeg hørte hysteriske skrik fra han som ble kidnappet. Jeg så at de slo ham ned og tvang ham inn i bagasjerommet, sa en nabo til NRK.no.

Først noen timer seinere dukket det antatte kidnappingsofferet, en mann som skal ha iransk bakgrunn, opp på legevakta. Politiet fikk melding om hans ankomst klokka 14.30, og kunne da trappe ned aksjonen noe.

- Det viktigste for oss er at han er kommet til rette. Han hadde noen skader da han kom på legevakta, men er i relativt god form, sier Pedersen.

Ifølge NRK har politiet vært i kontakt med eieren av Mercedesen, som sier han hadde lånt bort bilen, men kriminalvaktlederen vil ikke bekrefte eller avkrefte om noen er pågrepet i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer