Skadd mann dukket opp på legevakta etter mulig kidnapping i Oslo

Politiet har lagt lokk på saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vet du noe om kidnappingssaken? Send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Oslopolitiet vil i kveld ikke si noe om etterforskningen etter det øyenvitner oppfattet som en brutal bortføring på Grønland i Oslo i morges.

- Vi jobber med saken og må holde kortene tett til brystet, sier vaktleder Kjell Pedersen ved Kriminalvakta til Dagbladet.

Dramaet startet i 07.15-tida, da tilfeldig forbipasserende så en mann bli utsatt for vold og dyttet ned i bagasjerommet på en svart Mercedes ved krysset Heimdalsgata / Motzfeldsgate.

- Jeg hørte hysteriske skrik fra han som ble kidnappet. Jeg så at de slo ham ned og tvang ham inn i bagasjerommet, sa en nabo til NRK.no.

Først noen timer seinere dukket det antatte kidnappingsofferet, en mann som skal ha iransk bakgrunn, opp på legevakta. Politiet fikk melding om hans ankomst klokka 14.30, og kunne da trappe ned aksjonen noe.

- Det viktigste for oss er at han er kommet til rette. Han hadde noen skader da han kom på legevakta, men er i relativt god form, sier Pedersen.

Ifølge NRK har politiet vært i kontakt med eieren av Mercedesen, som sier han hadde lånt bort bilen, men kriminalvaktlederen vil ikke bekrefte eller avkrefte om noen er pågrepet i saken.

- Det er ikke noe jeg kan kommentere, sier Pedersen.

Bileieren ble tidligere i dag betegnet som en kjenning av politiet.

- Foreløpig kan det se ut som om dette dreier seg om et oppgjør i et kriminelt miljø, sa operasjonsleder Finn Belle.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 437912523


Varnish cache server