Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skadd mann i Narvik operert

NARVIK (NTB) Mannen som ble funnet hardt skadd sammen med en død kvinne i Narvik i går, er operert. Politiet opplyser at mannens tilstand hans er alvorlig, men stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen og kvinnen ble i går ettermiddag funnet i et bolighus på Ankenesstrand 6-7 kilometer sør for Narvik sentrum. Kvinnen var da død og mannen hardt skadd.

Ifølge TV 2 var begge i 50-årene og kvinnen, en firebarnsmor, skal ha blitt stukket med kniv. Politiet i Narvik vil ikke kommentere disse opplysningene.

- Vi ser på dette som en mulig drapssak. Vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, og ønsker å begrense opplysningene om åstedet og handlingsforløpet. Vi frykter at all informasjon som lekker ut kan skade den videre etterforskningen, sier politiinspektør Hugo Storø til NTB.

Politiet i Narvik fikk i dag bistand av tre tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo. Ingen personer er så langt mistenkt eller pågrepet. Den foreløpige obduksjonsrapporten var ventet å foreligge i morgen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!