Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skadd mann med to kniver funnet i bare trusa i Sandnes

Ledet politiet til bolig der det lå en bevisstløs person.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En politipatrulje kom i natt over en skadd person iført bare truse, men i besittelse av to kniver i Sandnes i Rogaland. 

- Det var en innbruddsalarm som gikk hos en gullsmed. Vi rykket ut cirka klokka 2.15, og det var her vi kom over denne mannen. Hos gullsmeden var det et hull i ruta, forteller operasjonsleder Magnar Hettland ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Mannen ledet politiet til en bolig i nabolaget. Her fant de en annen person, sterkt skadd.

Ifølge politiet var han sterkt forslått, rispet med kniv og brent med sigaretter flere steder. Han var bevissløs og ble umiddelbart fraktet til Stavanger universitetssykehus. 

Seks menn, to i 20-årene, to i 30-årene og en i 50-årene som bor på adressen, er pågrepet.

Det er uklart om mannen som ble funnet i trusa vil få status som offer eller mistenkt. Hendelsesforløpet er også fortsatt uklart.

- Alle de involverte er polske statsborgere, de snakker verken norsk eller engelsk, så det har vært litt språkproblemer. Det har vært en konflikt mellom dem, men detaljene er foreløpig ikke kjent, sier Hettland. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media