Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skadde kattunger krøp ut av søpla

De små kattungene hadde tilbrakt flere dager i en svart søppelsekk i den store søppelcontaineren på avfallsplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag klarte to av dem å krype ut og ble oppdaget av maskinfører Lars Sjøgren. Han trodde ikke sine egne øyne. Inne i sekken lå det enda tre små nøster. Dessverre var kattungene så skadd at han måtte avlive dem umiddelbart.

Flere dager

Historien som Lars Sjøgren forteller til Avisa Nordland fra avfallsplassen i Bodø er hjerterå. Kattungene har blitt kastet i en container for restavfall inne på avfallsplassen en eller annen gang før helga.

Etter at noen kastet dem fra seg, levende inni plastsekken, har annet avfall blitt kastet oppå. Inni sekken, under alt restavfallet, har så kattungene overlevd gjennom helga.

Tre-fire uker gamle

Mandag morgen ble innholdet i containeren tømt, og Lars Sjøgren skulle komprimere det med sin maskin. Det var da han oppdaget at det var liv i en revnet plastsekk.

Først trodde han det var rotter. Men da han hoppet ned for å se etter, oppdaget han at det var to kattunger, tre-fire uker gamle. Inni sekken var det flere.

Sjokkert

Lars Sjøgren er sjokkert og rystet etter sin fæle opplevelse. Han håper det er siste gang han opplever noe slikt.

- Levende dyr er ikke avfall, og kan ikke behandles på en slik måte, sier han til avisen. (®NTB)

<B>MÅTTE AVLIVES:</B> Fire kattunger døde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media