Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ulykken på Gamle Mossevei i natt:

Skadet mann forsvant etter bilulykke - funnet under isen

Politiet: - Ikke mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har kommet over en bil med blod i, men det var ingen personer i nærheten. Nå forsøker vi å finne føreren av bilen for å sjekke eventuelle skader, sa operasjonsleder Steffen Øvstedal i Øst politidistrikt til NTB natt til i dag.

Nå er mannen funnet - under isen ikke langt fra der hvor trafikkulykken skjedde.

- Det er nok en hovedarbeidsteori at han etter ulykken har gått ut på isen og gått gjennom, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Follo i Øst politidistrikt, til Dagbladet.

Politiet fant bilen liggende på taket i Gamle Mossevei i Oppegård kommune i Akershus like etter klokka ett natt til idag. Det ble deretter satt igang søk etter mannen.

Obduseres

Sveen forteller at mannen ble funnet to meter fra land. Han sier at politiet er rimelig sikre på at det er mannen som kjørte bilen som er funnet under isen.

- Det er ikke noe mistenkelig dødsfall per definisjon, sier Sveen. Ifølge ham er det «ikke noe som tyder på at det var mer enn en person i bilen.

- Han har sittet bak rattet i det bilen har kjørt av veien, og så ble det funnet en råk i isen, og der ble han funnet av redningsdykkere, forteller han til Dagbladet.

Ifølge Sveen vil mannen bli obdusert. Han opplyser at etterforskningen ikke er avsluttet, fordi politiet vil kartlegge dødsårsaken etter den tragiske hendelsen.

Politiet har opplyst at de pårørende er varslet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling