Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skal avhøres etter truende tilrop mot Øygard

To av mennene har meldt seg for politiet.

SKAL AVHØRES: Personene som kom med truende tilrop utenfor rettslokalene i Lillehammer i ettermiddag sier det hele var ment som en rolig demonstrasjon. Nå har to av mennene meldt seg til politiet og skal avhøres. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SKAL AVHØRES: Personene som kom med truende tilrop utenfor rettslokalene i Lillehammer i ettermiddag sier det hele var ment som en rolig demonstrasjon. Nå har to av mennene meldt seg til politiet og skal avhøres. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Politiet skal avhøre to personer etter tilropene mot Rune Øygard utenfor rettslokalene i Lillehammer tidligere i dag.

To av personene har meldt seg for politiet.

- Vi har to personer på vei inn nå som vi ønsker å avhøre. Så vidt meg bekjent har vi ikke mottatt noen formell anmeldelse ennå, sier Eirik Braathen, politiadvokat i Gudbrandsdal politidistrikt.

Politiet i Lillehammer har gjort undersøkelser og ltte etter de tre personene som kom med truende tilrop mot Rune Øygard etter at rettsaken mot ham var avsluttett for dagen.

«Ikke glem oss, vi glemmer ikke deg!» De tre framsto som svært aggressive og ropte blant annet «ikke glem oss, vi glemmer ikke deg» til den overgrepstiltalte ordførereren.

Dagbladet snakket med to av disse personene rett etter at tilropene ble framsatt. De sier at dette ikke var ment som trusler.

- Det var en rolig demonstrasjon, og det var ikke for å true noen.

Ifølge mennene vil de møte opp foran rettslokalene hver dag for å støtte jenta og hennes familie.

- Hun har blottlagt seg foran hele Norge. Tenk hvor utrolig kjipt hun har det nå. Tenk om det var våres søster eller familie, sier de.