Båtkjøp

Skal du kjøpe båt for første gang? Her er rådene som hjelper deg å velge rett

Da Kaja (25) og Kenneth (29) fikk gode råd på veien mot sitt første båtkjøp sammen.

<strong>FØRSTE BÅTEN:</strong> Etter en lang jakt på bruktbåt endte Kaja Weel Johansen og Kenneth Larsen opp med en Yamarin 5920 som sin første båt. Foto: Atle Knutsen
FØRSTE BÅTEN: Etter en lang jakt på bruktbåt endte Kaja Weel Johansen og Kenneth Larsen opp med en Yamarin 5920 som sin første båt. Foto: Atle Knutsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det fins knapt noen annen beslutning enn båtkjøp som kan få ellers kloke beslutningstakere til å snuble i de mest åpenbare feller.

Samboerparet Kaja Weel Johansen og Kenneth Larsen, bosatt i Brevik, lot fornuft, lommebok og behov styre da de etter lange kvelder på finn.no omsider skrev kontrakt på en Yamarin 5920 fra 2005.

Kaja er mer ramsalt enn de fleste 25-åringer. Oppvokst på en veiløs øy har hun ferdes i båt året rundt siden hun lå i mors mage. Sjø og båt har vært en del av hennes hverdag, inntil hun som utdannet lærer flyttet på land sammen med samboeren Kenneth.

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer