- SJEKK STATUS: Ikke dra hit til Gardermoen i dag med mindre du vet at flyvningen går som planlagt. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet
- SJEKK STATUS: Ikke dra hit til Gardermoen i dag med mindre du vet at flyvningen går som planlagt. Foto: Christian Roth Christiansen / DagbladetVis mer

Skal du ut og reise? - Ikke møt opp her i dag

Det sier informasjonssjefen i Norwegian.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN (Dagbladet): - Dette er både lei og synd. Det er ingen god følelse å måtte gi slike beskjeder til passasjerene, sier informasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen til Dagbladet. 

FRA MØTE TIL MØTE: Infosjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet
FRA MØTE TIL MØTE: Infosjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet Vis mer

Vi møter ham på Gardermoen tidlig onsdag morgen. Oppfordringen er klar:

- Ikke møt opp - Ikke møt opp her i dag. Det er ingen flyvninger som går, sier han om alle innenriks-flyvningene i Skandinavia.

- IKKE MØT OPP: Det sier infosjefen i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
- IKKE MØT OPP: Det sier infosjefen i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer

Han ber passasjerer sjekke Norwegians hjemmesider eller Facebook-side.

- Vi har fått på plass ekstra folk som ska bistå her på Gardermoen, de kan blant annet fortelle folk hvilke rettigheter de har. Min hovedoppfordring er å sjekke status på flyvningen før du reiser hit, sier han. 

35 000 reisende rammes av Norwegian-streiken i dag. Tusenvis av dem skulle reist fra Gardermoen. 

SATT FRAM STOLER: Det er satt fram stoler til Norwegian-passasjerer onsdag morgen. - Det er en del som må belage seg på å vente, sier infosjefen i Norwegian. Foto: Therese Doksheim
SATT FRAM STOLER: Det er satt fram stoler til Norwegian-passasjerer onsdag morgen. - Det er en del som må belage seg på å vente, sier infosjefen i Norwegian. Foto: Therese Doksheim Vis mer

- Det virker latterlig. Det er håpløst å planlegge noe på vårparten, sa passasjer Gorm Gundersen til Dagbladet tidlig onsdag morgen. 

- Full bemanning Sandaker-Nielsen i Norwegian forteller at flyselskapet har satt opp busser fra Oslo til Kristiansand, og at flere buss-for-fly-avganger kan bli satt opp. 
Det er mye mindre folk her enn det kunne vært, hvlket betyr at passasjerene har fått SMS-ene vi sendte ut i går kveld. Jeg er glad beskjedene har nådd fram, sier han. 
- Vi har hatt full bemanning her i går og i natt, og har blant annet hjulpet folk som skulle til Nord-Norge med å komme seg videre med andre avganger.