Fillers:

- Skal gjøre dem større

Sofia Lips (27) hevder å ha Storbritannias største lepper. Totalt skal hun ha brukt 2,4 millioner på utseendet.

PÅFYLL: Britiske Sofia Lips har 100 milliliter med fillers i leppene. Her sørger hun angivelig selv for påfyll. Foto: Jam Press
PÅFYLL: Britiske Sofia Lips har 100 milliliter med fillers i leppene. Her sørger hun angivelig selv for påfyll. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

- Jeg har de største leppene i Storbritannia og ønsker å gjøre dem enda større, sier modellen med det klingende navnet Sofia Lips (27) til nyhetsbyrået Jam Press.

Kvinnen fra Manchester har proppet leppene så fulle av injeksjoner at kirurgen skal ha nektet å utføre flere inngrep.

Lips antar at hun har 100 milliliter med fillers i leppene, og fyller på annenhver måned - hjemme på badet.

- Det er mange år siden jeg sluttet å holde oversikt over mye fillers jeg har, men jeg sørger for at jeg får jevnlig påfyll. Noen ganger setter jeg injeksjonene selv, sier hun til nyhetsbyrået.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

Svimlende prislapp

Totalt hevder hun å ha brukt elleville 200 000 pund - eller 2,4 millioner norske kroner - på ymse plastisk kirurgi, blant annet to rumpeløft, flere brystforstørrelser og hårtransplantasjon.

Drømmen er å bli verdensberømt for utseendet, og derfor har hun satt seg et nytt mål:

- Å ha de største leppene i Storbritannia var en tittel som ble gitt til meg, men jeg elsker dem. Nå vil jeg ha de største leppene i verden.

På Instagram har Sofia Lips' 11.000 følgere uttrykket bekymring for størrelsen på leppene hennes. Selv gir hun blanke i hva andre måtte mene om hvordan hun ser ut.

- Jeg elsker å kunne forandre på det jeg ikke liker med meg selv og å få være min egen kreasjon. Jeg har bestandig ønsket meg store bryster og matchende, stor rumpe, akkurat som det falske bimbo-utseendet, forklarer 27-åringen.

VOKSER: Australske Pamelia har en sykdom som gjør at brystene hennes vokser uten stans. Reporter: Christian Fjermeros / Video: Lege Cindy Dahl / Video: @misspamme Vis mer

- Sa jeg hadde gjort for mye

Til tross for at hun allerede har 900 gram silikon i brystene, noe som er 300 gram mer enn det som går for å være standardstørrelsene på de største implantatene, håper hun på å snart gå gjennom enda en brystforstørrende operasjon.

Lips drømmer også om et tredje rumpeløft, men hevder at kirurgen hennes inntil videre har satt en stopper for det.

- Han sa at jeg hadde gjort for mye, så jeg må vente til neste år før jeg får lov til å ta flere operasjoner.

- Jeg ble også fortalt at jeg ikke hadde nok fett til å gjennomgå en slik operasjon akkurat nå, så jeg er nødt til å vente i fem måneder før jeg kan bli vurdert på nytt, fortsetter hun.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Kunne ikke sitte

I mellomtida har Lips begynt å se seg om etter ny kirurg. Hun prøver også å legge på seg for å komme nærmere drømmen om enda større rumpe.

- Jeg prøver å overspise når jeg har mulighet til det, men det er vanskelig å tillate seg selv å gå opp i vekt.

Rumpeløft beskriver hun som den mest smertefulle operasjonen hun noen gang har vært gjennom.

- Jeg kunne ikke sitte i 15 uker etterpå, minnes hun.

Nå planlegger 27-åringen å fjerne noen av ribbeina - for å på den måten få smalere midje. Til tross for de utallige inngrepene ser hun ikke bort fra at hun en dag vil gå tilbake til et mer normalt utseende.

KONTROVERSIELL: Britiske Carla Bellucci blir omtalt som «Storbritannias mest forhatte kvinne», på grunn av sine mange kontroversielle handlinger og uttalelser. Nå overrasker hun nok en gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg tenker egentlig ikke over inngrepene, og har svært få bekymringer. Men kanskje våkner jeg en dag og bestemmer meg for å ikke se falsk ut lenger. Enn så lange elsker jeg det, avslutter Sofia Lips.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer