Skal ha drukket før han kjørte seg selv og vennen i døden

Venneparet ble meldt savnet etter ferien i slutten av februar. Nå har politiet hentet bilvraket opp fra havet.

TOTALVRAK: Dominikanske myndigheter undersøker vraket av leiebilen hentet opp fra havet som ble leid av paret som ble meldt savnet i slutten av mars. Foto: AFP / NTB Scanpix
TOTALVRAK: Dominikanske myndigheter undersøker vraket av leiebilen hentet opp fra havet som ble leid av paret som ble meldt savnet i slutten av mars. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alkohol, høy fart og mørke veier kan ha vært årsaker til den fatale ulykken da venneparet Orlando Moore (41) og Portia Ravenelle (52) forsvant sporløst på vei hjem fra ferien i Den dominikanske republikk i slutten av februar.

Da de ikke kom hjem til planlagt tid 27. mars og ingen fikk tak i dem, ble familien bekymret, og meldte dem savnet. Etter to uker med intens leting begynte detaljene om hva som kan ha skjedd å komme fram.

- Alle er knust

12 timer etter at flyet deres tilbake til New York dro fra flyplassen ble det funnet en kvinne langs veien, som passet med beskrivelsen av Ravenelle. Kvinnen hadde ikke papirer på seg, men ble brakt til sykehuset der hun døde ei drøy uke seinere.

En mann som passer med beskrivelsen av Moore ble funnet på havet 31. mars, med kraftige skader. På den ene armen hadde han en tatovert «Milan», som er datterens navn.

Ravenelle ble identifisert tidligere denne uka, mens resultatene av Moores obduksjon er foreløpig ikke klare på grunn av likets forfatning. Politiet er likevel sikre på at det er han som ble funnet.

Familievenn Francesca Figueroa sier til CNN at familie og venner er sønderknust.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer