Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skal ha forklart hvor Tinas telefon og avtalebok ble kastet

Siktet om eiendeler politiet har etterlyst.

 DREPT I 2001:  Tina Jørgensen ble drept for 15 år siden. Nå skal en av de siktede ha forklart seg om hvor det ble av hennes telefon, avtalebok og veske. Arkivfoto: Politiet/NTB Scanpix.
DREPT I 2001: Tina Jørgensen ble drept for 15 år siden. Nå skal en av de siktede ha forklart seg om hvor det ble av hennes telefon, avtalebok og veske. Arkivfoto: Politiet/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den første som ble pågrepet for drapet på Tina Jørgensen skal ha forklart at Tinas avtalebok, telefon og veske er borte for alltid.

Tinas eiendeler skal ha blitt kastet i avfallet i en sørlandsby sør for Lyngdal, i Vest-Agder kommune, skriver Stavanger Aftenblad.

Politiet gikk ut med bilder av to svarte vesker, en filofax og en telefon identisk med dem som Tina eide, tre dager etter at hun ble funnet drept.

Hun skal ha hatt med seg eiendelene den kvelden drapet skjedde.

Politiinspektør Ernst Kr. Rossebø ved Rogaland politidistrikt vil ikke kommentere saken overfor avisa, og advokat Odd Rune Torstrup, som forsvarer den først pågrepne 36-åringen, ønsket ikke svare på noen spørsmål onsdag.

(NTB).


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!