Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sperret av torg i Stockholm-forstad:

Skal ha funnet håndgranat i søppelbøtte

Klokken 14:39 opplyser politiet at alle sperringer er fjernet.

Skjermdump: Google Maps
Skjermdump: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag morgen fant det svenske politiet en mistenkelig gjenstand i en søppelbøtte i Stockholm-forstaden Kista. Ifølge Aftonbladet skal det dreie seg om en håndgranat, men det har ikke blitt bekreftet av politiet.

Meldingen skal ha kommet inn klokka 07:10. En tilfeldig forbipasserende kvinne skal ha oppdaget gjenstanden i søppelbøtta, som står i nærheten av politistasjonen i forstaden. Det skriver Expressen.

Towe Hägg hos politiet i Stockholm bekreftet funnet overfor Aftonbladet. Området ble sperret av.

- Representanter fra bombegruppen er på vei for å undersøke gjenstanden. Området vil forbli avsperret så lenge som mulig, for at teknikerne skal kunne arbeide, sa Hägg.

Inngangen til kjøpesenteret Kista Galleria var utilgjengelig som følge av sperringene. En Coop-butikk på Kista Torg ble også evakuert.

Rundt halv ti skal bombegruppen ha flyttet gjenstanden til en bombevogn for å gjennomføre undersøkelsen et annet sted.

Klokken 14:39 opplyser politiet at sperringene er fjernet, og at både Coop-butikken og inngangen til Kista Galleria nå er åpne igjen. Politiet har ikke kommentert hva slags gjenstand det var snakk om.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media