Skal ha gjemt søsteren i fryseboks i 18 år

Jasmina Dominic har vært savnet i 18 år. Nå kan mysteriet være løst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kroatiske Jasmina Dominic ble sist sett i 2000. Da var hun 23 år gammel og studerte i Zagreb i Kroatia. Siden den gang har hun vært forsvunnet. Nå kan imidlertid politiet ha funnet ut av hva som har skjedd med henne.

Seint lørdag kveld ble en 45 år gammel kvinne pågrepet i Mala Subotica nord i Kroatia, opplyser påtalemyndigheten, ifølge AFP.

- Hennes egen søster

Kvinnen skal være Dominics egen søster. Etter en ransaking av huset hennes fant de et lik i fryseboksen.

- Vi antar at liket som er funnet i fryseren er en kvinne som ble født i 1977, og som ble meldt savnet i 16. august 2005, sier politiets talsperson, Nenad Risak, til AFP.

Det stemmer med datoen Dominic ble meldt savnet, men politiet har så langt ikke konkludert med at det er hun som er funnet. De har derimot sagt at hun ble drept.

Meldt savnet etter fem år

Ifølge avisa The Straits Times tok det hele fem år før familien meldte henne savnet.

Farens hennes, som døde for noen år tilbake, sa i 2011 at den savnede datteren fortalte han i 2000 at hun hadde fått jobb på et cruiseskip. Hun skal også ha uttrykt at hun hadde lyst til å flytte til Paris ved en seinere anledning.

- Bodde i huset med familien

I en pressemelding skriver påtalemyndigheten at kvinnen er mistenkt for å ha drept søsteren i 2000 eller i 2001. Så skal hun ha gjemt liket i en fryseboks, og bodd sammen med familien sin der fram til den dag i dag.

Politiet venter nå på en obduksjonsrapport før de kan gi ytterligere informasjon rundt likfunnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer