Donald Trump:

Skal ha hatt «duell» på kontoret

Storavis med nye detaljer om Donald Trumps siste tid i Det hvite hus. Trump skal angivelig ha fått sin fungerende justisminister til å kjempe sin sak mot en utfordrer i Det ovale kontor.

TRUMP: Ifølge den amerikanske storavisa The New York Times skal Trump ha presset sin fungerende justisminister, og vurdert å sparke ham. Det hele skal ha endt i en «duell» i det ovale kontor. Her Trump ved en annen anledning i det ovale kontor. Foto: Reuters/NTB.
TRUMP: Ifølge den amerikanske storavisa The New York Times skal Trump ha presset sin fungerende justisminister, og vurdert å sparke ham. Det hele skal ha endt i en «duell» i det ovale kontor. Her Trump ved en annen anledning i det ovale kontor. Foto: Reuters/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Donald Trump befinner seg i disse dager på feriestedet sitt Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida, som har blitt hjemstedet hans etter at han måtte forlate Det hvite hus tidligere denne uka.

Samtidig har USAs nye president Joe Biden flyttet inn i Det hvite hus, og undertegnet en rekke presidentordrer som reverserer Trumps politikk.

Nå kommer den amerikanske storavisa The New York Times med nye detaljer om hva Donald Trump angivelig skal ha brukt den siste tida i Det hvite hus på.

Påstander om valgfusk

Helt siden Biden ble utropt som valgvinner har Trump holdt fast ved at det har vært omfattende valgjuks i flere delstater, og har kjempet en intens kamp for å omgjøre valgresultatet.

Flere personer måtte under Trumps siste tid som president gå av etter å ha trosset ham, og avvist at det er funnet bevis for at det er forekommet valgfusk under det amerikanske presidentvalget.

- Kalt inn til møte

En av dem var USAs tidligere justisminister William Barr.

Barr gikk av som justisminister kort tid etter at han uttalte at det ikke fantes bevis for noe valgfusk under fjorårets valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer