Skal ha hatt video av lovbruddene han er tiltalt for

Trysil-mann var siktet i ulvejaktsaken i Hedmark, nå er han tiltalt for grov dyremishandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Økokrim gikk til aksjon mot mannens hjem tidligere i år, beslagla de blant annet telefonen og videokameraet til Trysil-mannen som nå er tiltalt for grov dyremishandling.

Mannen i 30-åra skal ifølge tiltalen blant annet ha brukt en eller flere hunder til å jakte på og drepe seks til ti rødrev og angripe grevling, samt konkurrert om hvilken av han og andres hunder som kunne pine ihjel en katt først.

- Filmet lovbrudd På videokameraet politiet beslagla, fant de videomateriale som viser et eller flere av lovbruddene mannen i 30-årene er siktet for.

- Vi mener videoene er bevis for straffbare forhold som ligger i tiltalen, sier politiadvokat Inge Svae-Grotli i Økokrim til Dagbladet.

Han vil ikke gå i mer detalj om innholdet i videomaterialet eller si noe om hvor mange det dreier seg om.

Var siktet i ulvejaktsaken Mannen var under etterforskning i forbindelse med ulvejaktsaken i Hedmark, og var en stund siktet i saken da politiet ransaket mannens hjem.

Da Økokrim antok at mannen var en del av det de mener er organisert ulovlig ulvejakt i distriktet, gikk de til retten for å få tillatelse til å avlytte Trysil-mannens telefon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer