Skal ha mottatt brev med persille

Christian og Ingvil Smines Tybring-Gjedde, som vitnet i Bertheussen-rettssaken, har mottatt et nytt brev. Ifølge NRK inneholdt brevet persille.

BREV: Ingvil Smines Tybring‐Gjedde og Christian Tybring-Gjedde vitnet i Bertheussen-saken. Nå har de fått brev igjen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
BREV: Ingvil Smines Tybring‐Gjedde og Christian Tybring-Gjedde vitnet i Bertheussen-saken. Nå har de fått brev igjen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg kan bekrefte at de har mottatt et nytt brev. Det er oversendt til PST. For øvrig ønsker de ikke å gi noen ytterligere kommentarer, sier ekteparets bistandsadvokat Hermann Skard til NRK.

Han sier at ekteparet mottok det nye brevet i forrige uke.

– Inneholdt persille

Christian og Ingvil Smines Tybring-Gjedde vitnet begge i rettssaken mot Laila Bertheussen, som er tiltalt for trusler, anklage om oppdiktet straffbar handling og angrep på de høyeste statsorganers virksomhet. Rettssaken ble avsluttet i slutten av oktober. Dom i saken er ventet i desember.

Ekteparet mottok i januar i fjor et trusselbrev som var satt sammen av tekstbiter fra et intervju med en av skuespillerne i teaterstykket «Ways of Seeing», og det var påført brennmerke.

Etter det NRK erfarer, inneholdt det nye brevet persille.

– Jeg er ikke noe persilleblad

Mens Tybring-Gjedde i retten sa hun ble opprørt, sint og redd av trusselen, reagerte hun på at Bertheussen ikke lot til å bli nevneverdig påvirket av alle de ubehagelige hendelsene mot henne selv og Wara.

– Jeg er ikke noe persilleblad som Tybring-Gjedde, sa Bertheussen da hun forklarte seg i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer